Laks med spinat og jordskokker

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 220°.
  • 2 Blancher spinaten 1 min. i letsaltet vand, knug den fri for væde og skær den groft.Skær laksen i fire tykke skiver, læg dem på højkant og skær en lomme midt i hver skive.
  • 3 Udvid lommen lidt med en teske og fyld rygeost i. Drys med salt og peber.
  • 4 Læg lakseskiverne med skindsiden opad i et smurt fad og bag dem i 6-8 min.
  • 5 Varm spinaten med flødeost og overskydende rygeost
  • 6 Kog jordskokkerne knapt møre i bouillonen i 3-4 min.
  • 7 Vend pæren i. Varm det igennem og krydr med rigeligt peber.
  • 8 Pil skindet af laksestykkerne, og anret laks og grøntsager på et stort fad
  • 9 Server med brød eller kartofler
  • {{recipeDoneText}} Laks med spinat og jordskokker

Opskriften er udviklet af