Laks med grønsagspasta

Nøglehulsmærket opskrift

Sådan gør du

  • 1 Læg fisken på bagepapir og krydr med 1 tsk salt og peber. Stil fisken i ovnen ca. 10-15 min. ved 225 grader på anden øverste ovnribbe.
  • 2 Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen. Afdryp den i en sigte.
  • 3 Rens porrerne og skær dem i strimler. 
  • 4 Skær gulerødderne i tynde stænger. 
  • 5 Skræl den mængde af rodsellerien der skal bruges og skær den i tynde stænger. 
  • 6 Svits grønsagsstængerne i olie uden at de tager særlig farve.
  • 7 Kom tranebær, vand, 1 tsk salt og peber ved. Kog det sammen 4-5 min. under låg. 
  • 8 Vend pasta, persille, citronsaft og olie i. Smag til med ½ tsk salt og peber. Server til laksen.
  • {{recipeDoneText}} Laks med grønsagspasta

Opskriften er udviklet af