Laks med grønne bønner og sur-sød sauce

Laks med grønne bønner og sur-sød sauce

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 667 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. 
  • 2 Skyl, tør og hak persille fint. Læg bønnerne i en gryde. Hvis de er friske, nippes de først. Dryp med lidt olie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over og kog op i et minuts tid. 
  • 3 Dup fisken tør, krydr med salt og peber og steg den i olivenolie. Læg den på fedtsugende papir. 
  • 4 Riv julienner af appelsinen. Varm saucen op og kom peanuts i. 
  • 5 Anret fisken med sauce og appelsinjulienner, og bønner. Servér kartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Laks med grønne bønner og sur-sød sauce

Opskriften er udviklet af