Laks med blomkål i karry

Laks med blomkål i karry

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 3013 Kj
  • Energi pr. person 720 Kcal
  • Protein 19 %
  • Kulhydrat 51 %
  • Fedt 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog risene.
  • 2 Skær blomkålen i små buketter.
  • 3 Halver løget, og snit det i tynde skiver. Steg det mørt og let gyldent i 1 spsk olie i ca. 4 min. ved jævn varme.
  • 4 Tilsæt blomkål, og steg nogle min. mere.
  • 5 Tilsæt chili, karry og ingefær, og rist ved svag varme i yderligere 1 min.  
  • 6 Hæld vand ved og damp grøntsagerne i 8-10 min. til de er let møre, hæld kokosmælk ved, og kog godt igennem i nogle min. Krydr med salt, peber, limesaft og evt. lidt ekstra chili og revet ingefær. Pynt med friske krydderurter.
  • 7 Pensl laksestykkerne med ½ spsk olie, og grill eller steg dem i 3-4 min. på hver side. Krydr med lidt salt og peber. 
  • 8

    Anretning

    Anret laksestykkerne oven på blomkålen, og server med ris og fuldkornsflute.
  • {{recipeDoneText}} Laks med blomkål i karry

Opskriften er udviklet af