Lagkage med kanelcreme og brombær

Cremen er smagt til med både kanel og brombær.

Sådan gør du

  • 1

    Giver 8 stykker.

    Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.

    Kom bær, sirup, cognac og appelsinsaft i din blender, og blend til puré. Læg én af de tre bunde på en tallerken, og fordel 1/3 pure over hele bunden. Læg en ny bund på og gentag. Læg nu den sidste bund på og lad den side, der er skåret, pege opad - den suger nemlig mest af puréen. Fordel det sidste puré herpå. Lad bundene stå og trække, indtil kagen skal serveres. Eventuelt pakket ind i film natten over i køleskab.

    Kom cremefraiche og fløde i en skål, og pisk til skum. Vend kanel og vaniljesukker heri. Fordel cremen på toppen af kagen. Drys chokolade, kanel og vaniljesukker over og server til frisklavet kaffe.

  • {{recipeDoneText}} Lagkage med kanelcreme og brombær

Opskriften er udviklet af