Lækre Curry sliders

Små burgere med nem karryketchup. Burgerbollerne til disse sliders behøver du ikke lave selv, dem kan du finde i supermarkedet og spare tid.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Drys kødet med salt og peber. Læg det i en ildfast form. Brun kødet i 15 minutter. Skru ned til 150 grader, og steg, indtil centrumtemperatur er 80 grader. Kig efter 2 timer.
  • 3 Kom ketchup i en skål. Afdryp tomat fra dåse, og vend tomatstykker i ketchuppen.
  • 4 Lun bollerne.
  • 5 Skær agurk, løg og kød i skiver, og fyld bollerne.
  • 6 Drys karry henover, og server.
  • {{recipeDoneText}} Lækre Curry sliders

Tip

Der er ingen standardopskrift på karry, men blandingen er typisk med gurkemeje, cayennepeber, koriander, hvid peber, muskat m.m.

Opskriften er udviklet af