Kyllingewok med kål, ingefær og nødder

Kyllingewok med kål, ingefær og nødder

Wok en lækker aftensmad som alle i familien vil elske!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kålsalat:

    Skyl kålen og snit den fint.
  • 2 Kom kål i en skål.
  • 3 Tilsæt honning, saft fra limefrugterne og jordnøddeolie.
  • 4 Drys med græskarkerner og groft salt over inden servering.
  • 5

    Nudler med urter:

    Kom vand i en gryde.
  • 6 Bring vandet i kog.
  • 7 Skyl basilikum, oregano og chili.
  • 8 Hak krydderurterne groft og chilien fint.
  • 9 Kom peber, salt, krydderurter og finthakket chili i vandet. Hold lidt chili tilbage.
  • 10 Kog fuldkornsnudlerne efter anvisning på pakken.
  • 11 Drys lidt frisk chili på toppen inden servering.
  • 12

    Wokret:

    Dup kyllingebrysterne med køkkenrulle og skær dem i tynde strimler.
  • 13 Skyl jordskokken og skær den i tynde skiver.
  • 14 Skyl fennikel, flæk den og skær den i tynde strimler.
  • 15 Pil løg og hvidløg.
  • 16 Skær løg i både, hak hvidløget fint.
  • 17 Skræl ingefær og hak meget fint.
  • 18 Hak cashewnødderne groft.
  • 19 Sæt en wok på en blus og varm godt op.
  • 20 Kom jordnøddeolien i wokken.
  • 21 Brun kyllingestrimlerne i ca. 3-4 minutter. Det skal syde godt.
  • 22 Tag kyllingestrimlerne op.
  • 23 Kom lidt olie i wokken.
  • 24 Kom jordskok, fennikel, løg, hvidløg og ingefær i wokken, rør godt.
  • 25 Lad det hele stege et par minutter.
  • 26 Kom kyllingestrimlerne i wokken igen.
  • 27 Hæld sojasovsen over.
  • 28 Lad retten simre i 2-3 minutter.
  • 29 Drys cashewnødder over retten.
  • 30 Server 20 % af wok, nudler og salat til hvert barn
  • 31 Server 30 % af wok, nudler og salat til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Kyllingewok med kål, ingefær og nødder

Tip

Du kan også købe en færdigsnittet kålsalat.

Opskriften er udviklet af