Kyllingesuppe med ingefær, asparges og nudler

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 598 kcal
  • Fedtenergi 22 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog kyllingen mør i letsaltet vand i 15 minutter. Varm bouillonen op. 

  • 2

    Skræl ingefær og skær i fine skiver. Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til og skær asparges i mundrette stykker. Skrub eller skræl guleroden og skær den i fine tern. Fjern blade og tråde fra majsen, skær spidsen af, og stil den op. Skær nu, oppefra og ned majskornene fra. Skær bladselleri i fine skiver. 

  • 3

    Kom ingefær, asparges, gulerod, majs og bladselleri i bouillonen, kog et par minutter. Kom nudler og ærter i og kog nudlerne møre. Skær kyllingen i mundrette stykker og kom den i suppen. Kom de 2 spsk. olie i og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Anretning

    Anret suppen og servér med lunt brød til.

  • {{recipeDoneText}} Kyllingesuppe med ingefær, asparges og nudler

Tip

På en majskoble sidder der 80 g majskorn, så alternativet til majskolbe er 80 g majs fra dåse eller frost.

Opskriften er udviklet af