Kyllingesticks med birkes og hindbær

Sådan gør du

  • 1 Skær hver brystfilet i 3 aflange skiver. Vend dem i en skål med sesamolie, birkes, salt og peber.  
  • 2 Sæt kyllingestykkerne på træspyd og steg dem på panden i 3 minutter på hver side.
  • 3 Skyl salaten og lad den dryppe af. 
  • 4 Pil skalotteløget og hak det fint. Pres limesaften i en skål og tilsæt honning og hindbær/æbleeddike. Dryp rapsolien i lidt af gangen og rør dressingen sammen. Tilsæt 10 hindbær og rør dem ud i dressingen.
  • 5 Skyl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i stænger.  
  • 6 Vend salaten med hindbærdressing, pæretern, blåbær og resten af hindbærrene og server den med de varme kyllingesticks.
  • 7 Opskrift fra De 5 Gaarde
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesticks med birkes og hindbær

Opskriften er udviklet af