Kyllingespyd med svampe og tomater og bulgursalat

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 365 kcal
  • Fedtenergi 25 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og kog bulgur i letsaltet vand iflg. emballagens anvisning. 
  • 2 Skær kyllingen i mundrette stykker. Læg den i en skål og masser dem godt med lidt olivenolie, salt og peber. 
  • 3 Børst champignon fri for jord og skær roden til. Læg 8 tomater til side, til spyddene, og skær resten i kvarte. Skær rødløg i fine både. Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til. Skær hovederne af til spyddene. Skær resten fint til salaten. Gør forårsløg i stand. Skær 4 øverste dele fra til spyddene og skær resten fint til salaten. Skær peberfrugt i fine tern, kasser kerner og det hvide. Snit sukkerærterne fint. Skyl og slyng salaterne tørre, skær dem groft. 
  • 4 Montér spyddene: rødløg, kylling, asparges, kylling, tomat, forårsløg, kylling, tomat, kylling, champignon. Læg spyddene i et fad og stil det i ovnen i 20 minutter. 
  • 5

    Servering

    Bland bulgur med tomater, asparges, forårsløg, rød peber, sukkerærter og hjertesalat. Vend den med rapsolie, eddike og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingespyd med svampe og tomater og bulgursalat

Tip

Når man skal anvende træspyd til ovn, skal man lægge dem i blød i vand, en halv time, før de skal anvendes.

Opskriften er udviklet af