Kyllingespyd med nudelsalat og peanutdip

Sådan gør du

  • 1

    Kyllingespyd

    Læg kyllingekødet i en skål.

  • 2

    Rør olie, chilisauce og sojasauce sammen, og hæld det over kødet. Bland, og sæt kødet på køl i 30 minutter.

  • 3

    Sæt de marinerede kyllingefileter på spyd. Steg spyddene gyldne på en (grill)pande i 6-8 minutter på hver side.

  • 4

    Nudelsalat

    Læg nudlerne i en skål, der kan tåle varme. Hæld 1 1/2 kogende vand over nudlerne. Lad nudlerne trække i 10-12 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og læg nudlerne tilbage i skålen.

  • 5

    Rens forårsløg, og snit dem i små stykker.

  • 6

    Rens snackpeberfrugter, og skær dem i tynde stave.

  • 7

    Læg forårsløg, snack­peberfrugt og edama­mebønner i skålen med nudlerne.

  • 8

    Pres limesaft udover, og bland det hele sammen.

     

  • 9

    Sojamandler

    Varm mandler og sojasauce op på en pande. Rør rundt i mandlerne, mens sojasaucen koger ind. Det tager 6-8 minutter for den at koge helt ind.

  • 10

    Drys sojamandlerne over nudelsalaten.

  • 11

    Peanutdip

    Rør ingre­dienserne til peanutdip sammen i en lille skål. 

  • 12

    Anretning

    Servér peanutdippen til kyllingespyd og nudelsalat.

  • {{recipeDoneText}} Kyllingespyd med nudelsalat og peanutdip

Opskriften er udviklet af