Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Til 8 spyd: Kyllingekødet forberedes om aftenen, mens du laver aftensmad.
  • 2 Tilbered kødet som beskrevet nedenfor og sæt det i køleskabet.
  • 3 Om morgenen laves spydene færdige til dagens madpakke.
  • 4 Varm ovnen op til 185 grader.
  • 5 Rør en marinade af soja, chili, rapsolie og citronsaft.
  • 6 Læg kyllingekødet i en skål og vend det med marinaden.
  • 7 Lad det trække i 5-10 min. i køleskab.
  • 8 Læg kyllingekødet i et ildfast fad og steg det i ovnen i ca. 18 min. til det er gennemstegt.
  • 9 Skær det i grove stykker på 2x2 cm og sæt det i køleskab.
  • 10 Næste morgen skrælles mangoen og frugtkødet skæres i grove stykker sammen med peberfrugten.
  • 11 Sæt skiftevis grønt, frugt og kylling på spyddene.
  • 12 Servér dem som en del af madpakken med en skive rugbrød.
  • Så er det spisetid! Kyllingespyd med chili og mango

Tip

Kyllingespyd kan også serveres som aftenmåltid sammen med fx en god rissalat og groft brød.

Opskriften er udviklet af