Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tern på 3 x 3 cm.
  • 2 Læg det i en marinade bestående af ublandet grøn saft, 7-UP, chili skåret i tern, skiver af ingefær og limeskiver.
  • 3 Lad det trække ca. 30 min. i køleskabet.
  • 4 Sæt kødet på spyd skiftevis med champignon, limebåde, rødløgsbåde og courgetter skåret i stave.
  • 5 Spydene brunes på en grillpande i olivenolie og steges ved 180° i ovnen ca. 5 min. eller til kødet er gennemstegt. Halvér cherrytomaterne og skær mangoen i skiver.
  • 6 Vend det med limesaft og frisk koriander.
  • 7 Anret spydene på tomat-mangosalat og server ris og groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat

Opskriften er udviklet af