Sådan gør du

  • 1 Læg spyddene i koldt vand.
  • 2 Skær brystkødet på langs i 11/2 cm tykke skiver.
  • 3 Rør ingredienserne til marinaden sammen.
  • 4 Vend kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time i køleskab.
  • 5 Stik kødet på spyddene.
  • 6 Læg spyddene på bagepapir på en bageplade.
  • 7 Stil pladen i ovnen ved 225º ca. 15 min.
  • 8 Tjek at kødet er gennemstegt.
  • 9 Opbevar de spyd, som skal i madkassen dagen efter, i køleskab.
  • 10 Tilbehør til spyddene: Lav gerne en blandet salat til spyddene med fx strimler af gulerod og agurk samt minispinat.
  • 11 Dryp med lidt olie pisket med citronsaft, salt og peber. Server evt. brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesatay

Opskriften er udviklet af