Kyllingesalat m/kapers på lune bagels

Sådan gør du

  • 1 Kylingen kommes i en gryde og dækkes med vand.
  • 2 Løg, gulerod, salt, peber og laurbræblad tilsættes.
  • 3 Kyllingen koges i ca. 40 min., indtil den er gennemkogt (centrumtemperatur 75°C).
  • 4 Tages op og afkøle.
  • 5 Bouillonen kan nu sies og gemmes i køleskabet.
  • 6 Skind og ben fjernes, og det rene kyllingekød skæres i mindre stykker.
  • 7 Dressingen røres sammen, og den kolde kylling vendes i.
  • 8 Salaten smages til med salt og peber.
  • 9 Bagels lunes efter anvisningen og fyldes med tomater, iceberg, kyllingesalat og rødløg.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesalat m/kapers på lune bagels

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier