Kyllingesalat med avocado og hindbær

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 481 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1 Dup kyllingekødet tørt, krydr det med salt og peber, og steg det i olie og smør. Først ved høj varme på begge sider, skru ned for varmen og steg det færdigt, ca. 7 min. på hver side. Lad kødet afkøle. 
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre. Del avocado, fjern sten og skal og skær i fine både. Dryp straks med citron. Skyl, tør og nip persillen. Skær kyllingen i skiver. 
  • 3 Anret salaten med kylling, avocado, hindbær, persille og dryp af olie og citron. Kværn sort peber over. Lun brødet og servér ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesalat med avocado og hindbær

Opskriften er udviklet af