Kyllingerulle med mandel og citron

Rullepølse er godt, det her er bedre. Især serveret på godt økologisk kernerugbrød.

Kilde: Irma Krydderiet 4, 2004

Sådan gør du

  • 1 Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet.
  • 2 Læg baconskiverne ovenpå på en lige række, de skal akkurat røre hinanden. Nu har du en rektangel af bacon.
  • 3 Bank de 3-4 kyllingefileter tynde, ca. 1 1/2 cm, med hånden eller med kødhammer.
  • 4 Læg kyllingefileterne på baconen, og drys med salt og peber.
  • 5 Bland mandel, olie, persille og citron sammen i en skål til en ”pesto”. Fordel pestoen over kyllingen.
  • 6 Rul nu kød og bacon sammen som en roulade fra den lange side – rul tæt!   
  • 7 Flyt bagepapir med rulle over på en bradepande. Bag rullen ved 200 grader i ca. 25 minutter. 
  • 8 Tag ud, og lad stå 15 minutter.
  • 9 Server gerne rullen lun, skåret i tynde skiver.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingerulle med mandel og citron

Opskriften er udviklet af