Sådan gør du

  • 1 Kyllingelårene tøs op, hvis de er frosne. Skindet fjernes.
  • 2 Ægget piskes sammen.
  • 3 Cornflakes kommes i en plastikpose og knuses groft og blandes med paprika, chili, salt og peber.
  • 4 Kyllingelårene vendes i æg og derefter i cornflakes.
  • 5 Lårene lægges på en bageplade med bagepapir og steges ved 200˚ C midt i ovnen i 40-45 min., til de er gennemstegte.
  • 6

    Servering

    Kyllingelår med knas serveres f.eks. med salat og groft brød. Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingelår med knas

Tip

Fuldkornscornflakes kan f.eks. være Bran Flakes fra Coop, Fitness fra Nestlé eller økologiske Rugflakes fra Kornkammeret.

Opskriften er udviklet af