Kyllingelår med bønner, tomat og fennikel

Sådan gør du

  • 1 Brun to kyllingelår af i olie på panden. 
  • 2 Tilsæt også både af løg, stykker af porre og toppen af en fennikel på panden og lad det stege med kyllingen. 
  • 3 Tilsæt dernæst hvidløg og daddeltomater. Tag derefter kyllingen af panden og lad lårene stege færdige i ovnen ved 180 grader i 25 minutter.  
  • 4 Lad grøntsagerne blive på panden og tilsæt bønner. Smag til med salt og peber. 
  • 5 Tilsæt tomatsauce og lad retten koge ind i 10-12 minutter på panden. 
  • 6 Snit lidt frisk fennikel til at pynte med og server nu de færdige kyllingelår med tomatsauce, lidt citronsaft og den sprøde fennikel. 
  • {{recipeDoneText}} Kyllingelår med bønner, tomat og fennikel

Opskriften er udviklet af