Kyllingeinderfilet i paprika

Sådan gør du

  • 1 Inderfileten deles i mindre stykker.
  • 2 Bacon steges ved svag varme i en gryde eller sauterpande i ca. 10 min.
  • 3 Bacon tages op og kyllingekødet brunes kort i det afsmeltede fedt.
  • 4 Kødet tages op.
  • 5 Svampene renses og skæres i mindre stykker.
  • 6 Løgene hakkes. Svamp og løg tilsættes og brunes.
  • 7 Tomatpuré tilsættes og svitses et par minutter.
  • 8 Det brunede kyllingekød kommes tilbage i gryden og paprika drysses over.
  • 9 Bouillon hældes ved og retten koges ved svag varme i 5 - 8 minutter.
  • 10 Majsstivelse udrøres i 1/2 dl koldt vand.
  • 11 Jævningen røres i og retten koges igennem i et par minutter.
  • 12 Retten smages til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingeinderfilet i paprika

Opskriften er udviklet af