Kyllingegryde med pesto
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kyllingeinderfileterne svitses i pestoen.
  • 2 Forårsløgene renses og skæres i stykker á ca. 1 cm. Disse svitses med.
  • 3 Champignon renses, skæres i kvarte, der tilsættes og svitses let.
  • 4 Vand og krydderier kommes ved, og retten småkoger i ca. 5 min.
  • 5 Spinaten kan skæres i grove strimler, hvis bladene er store.
  • 6 Den tilsættes sammen med madlavnings”fløde”, og retten koger yderligere i ca. 5 min.
  • 7 Retten smages til.
  • 8 Mandelflagerne ristes let på en tør pande.
  • 9

    Servering

    Kyllingegryde med pesto serveres drysset med mandelflager og med fx ris og grønsager.

  • {{recipeDoneText}} Kyllingegryde med pesto

Tip

Variation: Sukkerærter, gerne frosne kan erstatte frisk spinat. En lille rød eller orange peberfrugt kan bruges i stedet for champignon. Pinjekerner kan anvendes i stedet for mandelflager.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier