Kyllingefrikadeller med ingefær og peberfrugtrelish

Kyllingefrikadeller med ingefær og peberfrugtrelish

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 483 kcal
  • Fedtenergi 35 %
  • 1

    Marinade

    Bland eddike med sukker, 1 spsk. salt, 1 spsk. olivenolie og et kværn peber. 

  • 2

    Skær agurken på langs, fjern kernerne med en teske, skær kødet i tern. Gør peberfrugterne og chili i stand: fjern stok, det hvide og kernerne og skær kødet i tern. Del avocado, fjern sten og skal, og skær kødet i tern. Kom alt det grønne i skålen med marinaden og vend godt. 

  • 3

    Rør kødet med ca. 1 spsk. fintrevet ingefær, æg, mel, mælk og krydr med salt og peber. Form frikadeller og steg dem i olivenolie på en slip-let pande, først ved høj varme, på begge sider, og færdige, ca. 12 minutter ved middelvarme. 

  • 4

    Anretning

    Dræn peberfrugtrelish’en og anret den med frikadeller og basilikum. Servér med lunt brød til.

  • Så er det spisetid! Kyllingefrikadeller med ingefær og peberfrugtrelish

Opskriften er udviklet af