Kyllingeburger med sprød parmesan

Kyllingeburger med sprød parmesan

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    BASILIKUMPESTO:

    Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.
  • 2 Pil og hak hvidløg.
  • 3 Pluk basilikumbladene af stilkene.
  • 4 Blend basilikum, hvidløg, pinjekerner og olivenolie til en grov pesto i en blender eller minihakker.
  • 5

    PARMESAN-CHIPS:

    Tænd ovnen på 200°. 
  • 6 Beklæd en bageplade med bagepapir. 
  • 7 Riv parmesanen i 4 små bunker med god afstand imellem. Sæt parmesanen i ovnen i 6-7 minutter, til bunkerne flyder ud og bliver til gyldne, flade parmesan-chips. Afkøl. 
  • 8

    KYLLINGEBØFFER:

    Rør kødet med salt, peber og oregano i en skål. 
  • 9 Hak de ovnbagte tomater, og rør dem i kødet. 
  • 10 Form kødet til 4 bøffer. Steg bøfferne i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side. 
  • 11 Flæk burgerbollerne, og lun dem. 
  • 12 Smør top og bund med basilikumpesto. 
  • 13

    Servering:

    Læg salat og en kyllingebøf med en parmesan-chip ovenpå. Saml burgeren, og servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingeburger med sprød parmesan

Opskriften er udviklet af