Kyllingebrystfilet med bønnesalat, bacon og bagte løg

Energiinformation

  • Energi 640 Kj
  • Fedt 29 %
  • Kulhydrat 47 %
  • Protein 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Pil løgene, og skær dem i både. Kom dem i et ovnfast fad, og krydr dem med salt, peber, olivenolie og nålene fra rosmarinkvisten. Bag løgene i ovnen ved 185° i 30 min., til de er møre. Dryp balsamico eller balsamico-glace over løgene, og krydr med lidt ekstra salt og peber.

  • 2

    Nip bønnerne. Bring en gryde med vand til kogepunktet, og kog bønnerne i 4-5 min., til de er møre med lidt bid. Hæld dem i en sigte, og hæld kold vand på dem.

  • 3

    Skær bacon i små stykker, og steg den sprød på en tør pande – læg den stegte bacon på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.

  • 4

    Pluk basilikumbladene fra stilkene, og halver cherrytomaterne. Bland de kogte bønner sammen med de lune bagte rødløg, basilikum og cherrytomater, og krydr med salt, peber og evt. lidt ekstra balsamico. Drys så salaten med sprødstegt bacon.

  • 5

    Steg kyllingebrystfileterne på en varm pande med lidt olivenolie i 7-8 min. på hver side, til de er gennemstegte, og saften der løber ud er klar, og krydr med salt, peber, timian og finthakket hvidløg.

     

  • 6

    Server kyllingebrystfileterne med bønnesalat med bacon og bagte løg, og spis kartofler til.

     

  • {{recipeDoneText}} Kyllingebrystfilet med bønnesalat, bacon og bagte løg

Tip

Bønnesalaten med løg og bacon smager også dejligt til et stykke stegt eller dampet fisk eller som tilbehør til en kalve- eller oksesteg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier