Kyllingebryst med savoykålspakker

Sådan gør du

  • 1 Skær de yderste blade af savoykålen og kog dem let møre i saltet vand.
  • 2 Køl bladene af i iskoldt vand og dup dem tørre.
  • 3 Snit de inderste kålblade fint.
  • 4 Skær rødløgene i skiver og rist dem sammen med fintsnittet kål i olivenolien.
  • 5 Krydr med salt og peber og lad det afkøle.
  • 6 Læg kålblandingen ind i bladene og rul dem stramt.
  • 7 Gentag til du har 4 ruller.
  • 8 Bag dem 10 min. midt i ovnen ved 170°.
  • 9 Kog sukker med eddike og anis op og lad det derefter køle af.
  • 10 Halver melonen, fjern kernerne og skær den i tern.
  • 11 Hak dild og vend den sammen med melon, ingefær og anislage.
  • 12 Lad det trække 30 min. i køleskab.
  • 13 Grill eller steg kyllingebrysterne 5-8 min. på hver side eller til de er gennemstegte (centrumtemp. 75°).
  • 14 Krydr med salt og peber.
  • 15 Pisk æggeblommerne med sennep og citronsaft.
  • 16 Pisk langsomt olivenolien i til mayonnaisekonsistens.
  • 17 Smag mayonnaisen til med sojasauce, creme fraiche samt salt og peber.
  • 18 Anret et kyllingebryst og en kålpakke på hver tallerken sammen med syltet melon.
  • 19 Server den sojakrydrede mayonnaise og grillet eller ristet brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingebryst med savoykålspakker

Opskriften er udviklet af