Kyllingebryst med rodfrugter, ris og ristede nødder

Sådan gør du

  • 1 Gulerødder, pastinak og selleri skrælles og skæres i grove stænger.
  • 2 Kog dem i ca. 5 min.
  • 3 Kyllingebryst brunes eller grilles på pande og lægges i ildfast fad med rodfrugter.
  • 4 Krydr med citronsaft/stykker, rosmarin kviste, hvidløg, salt og peber.
  • 5 Vend lidt friskhakket rosmarin i retten før den serveres. Bages i varmluftsovn ved 200° i 15 - 20 min.
  • 6 I almindelig ovn ved 220° i 20 - 25 min. Ris: Rist de finthakkede løg i olivenolien, vend risen i og tilsæt vandet.
  • 7 De blandede nødder hakkes groft med kniv eller blender, kommes på bageplade og bages i ovnen i ca. 5 minutter ved 180°.
  • 8 De kogte ris vendes med nødderne og persille.
  • 9 Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • 10

    Pres risene ned i en kaffekop og vend dem ud på tallerken

  • 11 Server med lidt mango chutney og friskbagt brød.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingebryst med rodfrugter, ris og ristede nødder

Opskriften er udviklet af