Kyllingebryst med æbler og grov mos

Søger du et sundere alternativ til den klassiske kartoffelmos, så server kylling med æbler og brocolli-kartoffelmos.

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne. Lad broccolibuketter koge med de sidste 5-7 minutter. Hæld vandet fra.
  • 2 Mos kartoflerne og grøntsagerne groft med en gaffel. Smag til med salt og peber.
  • 3 Skær æbler i tern og forårsløg i skiver.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og timiankviste. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg det ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.
  • 5 Tag kødet af panden, og hold det varmt.
  • 6 Kom æbler og forårsløg på panden, og steg dem under omrøring, til æblerne koger lidt ud.
  • 7 Stænk med balsamico under stegningen, og tilsæt bouillon lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingebryst med æbler og grov mos

Opskriften er udviklet af