Kyllinge-peberrodssuppe med ristede mandler

Sådan gør du

  • 1 Kog kyllingen i vandet sammen med løg, gulerod, laurbær, peber og salt i 1½ time.
  • 2 Si derefter suppen fra, og si den igennem et klæde, så den bliver helt klar.
  • 3 Pil kødet af kyllingen, riv eller skær det i mindre stykker, og kassér ben og skind.
  • 4 Kom den siede suppe tilbage i gryden med kyllingestykker og porrer.
  • 5 Kog suppen op, lad den simre 5 minutter, tilsæt piskefløden, kog suppen op igen, sluk for den, og tilsæt peberrod og kørvel.
  • 6

    Servering

    Smag til med salt, server den straks med ristede mandler på toppen, brød og peberrod i en lille skål ved siden af til dem, der kan klare mere sved på panden.
  • {{recipeDoneText}} Kyllinge-peberrodssuppe med ristede mandler

Opskriften er udviklet af