Kyllinge jambalaya med chorizopølse og safran ris

Kyllinge jambalaya med chorizopølse og safran ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Del kyllingen i 8 stykker og rist stykkerne gyldne på en pande.
  • 2 Skær løg og peberfrugter i tern.
  • 3 Skær pølsen i tykke skiver.
  • 4

    Rist løg, peberfrugt og pølse med hakket hvidløg, paprika og cayennepeber i olivenolie ca. 2 min.

  • 5 Tilsæt de flåede tomater og smag det til med salt og peber.
  • 6 Hæld blandingen i et ildfast fad sammen med kyllingestykkerne.
  • 7

    Kom fadet i en forvarmet ovn ca. 40 min. ved 180° eller til centrumtemperatur på 75°.

  • 8 Kog vandet op med salt og safran. Tilsæt risene.
  • 9 Lad dem simre 10 min. og derefter trække 10 min. under låg.
  • 10 Server groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kyllinge jambalaya med chorizopølse og safran ris

Opskriften er udviklet af