Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 581 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. Fjern eventuelle indmadsrester fra kyllingen, dup den tør, krydr med salt og stil den i ovnen i 1 time. 
  • 2 Kog risene og vend dem med tomat og ærter. Smag til med salt og peber, men vær opmærksom på, at pølsen både salter og er stærk. 
  • 3 Skær og læg chorizo skiverne på en bageplade med bagepapir og stil dem i ovnen, når kyllingen kommer ud – ca. 10 minutter, til de er fedtafsmeltede og gyldne. Læg dem på fedtsugende papir. 
  • 4

    Anretning

    Skær kyllingen i portionsstykker, og anret den på de varme, tomatiserede ris med ærter. Kom pølse og oliven ved.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven

Opskriften er udviklet af