Kylling med rosmarin og citron

Sådan gør du

  • 1 Skær tomaterne i kvarte.
  • 2 Skær squash eller agurk og peberfrugt i tern ca. 3x3 cm.
  • 3 Skær løgene i både.
  • 4 Bland grøntsagerne i en bradepande smurt med olie.
  • 5 Fordel citronbådene og rosmarinkviste over.
  • 6 Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
  • 7 Skær kyllingen i 8-10 stykker og fordel dem over grøntsagerne.
  • 8 Dryp den med citronsaft og olivenolie rørt med presset hvidløg.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • 10 Stil kyllingeretten i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 1 time.
  • 11 Tjek at kyllingen er gennemstegt
  • {{recipeDoneText}} Kylling med rosmarin og citron

Tip

Du kan udskifte rosmarin med frisk timian eller 2 spsk tørret oregano. Du kan også stege grøntsager og kylling i hver deres fad.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier