Kylling med pærer i hvidløgssmør

Kylling med pærer i hvidløgssmør

Anderledes og helt fantastisk aftensmad. Pærerne skal være bløde, men ikke splattede, så er de perfekte til den sprøde, salte kylling. 

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. Læg et bagepapir i bunden af en bradepande, og læg kyllingen på. Krydr med salt og peber, og hæld 1 spiseske olie hen over kyllingen
  • 2 Steg kyllingen, til den er gennemstegt. Begynd at holde øje efter 50 minutter. Skindet skal være fint og gyldent, og hvis du kan dreje lidt på lårbenet, er den gennemstegt
  • 3 Sæt risene over efter anvisning på emballagen.
  • 4 Skær løg i både, og svits i olie på en pande
  • 5 Skær pærer i både, og vend dem med løg. Vend med citronsaft og estragon, og svits blandingen videre i cirka 8 minutter, til ingredienserne er møre
  • 6 Skær hvidløg i skiver, og vend dem i olie på en pande. Svits dem gyldne i olie, og skru ned for varmen
  • 7 Lad smørret smelte på panden med hvidløget. Det skal ikke brunes
  • 8 Del kyllingen i mindre stykker, server med ris, pæreblanding og drys til sidst hvidløg henover sammen med lidt smør
  • {{recipeDoneText}} Kylling med pærer i hvidløgssmør

Opskriften er udviklet af