Kylling med pærer i hvidløgssmør

Kylling med pærer i hvidløgssmør

Anderledes og helt fantastisk aftensmad. Pærerne skal være bløde, men ikke splattede, så er de perfekte til den sprøde, salte kylling. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. Læg et bagepapir i bunden af en bradepande, og læg kyllingen på. Krydr med salt og peber, og hæld 1 spiseske olie hen over kyllingen
  • 2 Steg kyllingen, til den er gennemstegt. Begynd at holde øje efter 50 minutter. Skindet skal være fint og gyldent, og hvis du kan dreje lidt på lårbenet, er den gennemstegt
  • 3 Sæt risene over efter anvisning på emballagen.
  • 4 Skær løg i både, og svits i olie på en pande
  • 5 Skær pærer i både, og vend dem med løg. Vend med citronsaft og estragon, og svits blandingen videre i cirka 8 minutter, til ingredienserne er møre
  • 6 Skær hvidløg i skiver, og vend dem i olie på en pande. Svits dem gyldne i olie, og skru ned for varmen
  • 7 Lad smørret smelte på panden med hvidløget. Det skal ikke brunes
  • 8 Del kyllingen i mindre stykker, server med ris, pæreblanding og drys til sidst hvidløg henover sammen med lidt smør
  • {{recipeDoneText}} Kylling med pærer i hvidløgssmør

Opskriften er udviklet af