Kylling med majs og kold urtecreme med radiser

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 12 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 539 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl, tør og hak krydderurterne fint. Gør radiserne i stand og skær dem i fine skiver. 
  • 2 Rør skyr med rapsolie, salt, peber og citron og smag til. 
  • 3 Dup kyllingen tør, krydr med salt og peber og grill eller steg dem. Steg dem, først ved høj varme, på begge sider, færdige ved middelvarme ca. 7 min. på hver side. 
  • 4 Fjern blade og tråde fra majsene, kog dem møre i letsaltet vand i 7 minutter. Skær dem over i spisevenlige stykker. 
  • 5

    Anretning

    Anret kyllingen med majs og urtecreme med radiser.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med majs og kold urtecreme med radiser

Opskriften er udviklet af