Kylling med løgsauce med citron og grønne asparges

Kylling med løgsauce med citron og grønne asparges

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 534 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Skær rodenden til. Kom dem i en gryde, drys med lidt salt, dryp med lidt olie. 

  • 3

    Skær rødløg i fine skiver. 

  • 4

    Dup kødet tørt, krydr med salt og peber. Steg kyllingen i 1 spsk. olivenolie, først ved høj varme, gyldne på begge sider, og færdige, ca. 7 min. på hver side, ved middelvarme. Tag kyllingen af panden og gør panden ren. 

  • 5

    Steg nu løgene bløde og blanke i 2 tsk. olivenolie. Kom kødet ned til løgene. Hæld citronsaften ved og lad den koge lidt ind. Kom cremefraiche ved og lad den creme retten, giv evt. saucen lidt kulør, smag til med salt og peber. 

  • 6

    Hæld kogende vand over asparges, kog op i et minut og hæld vandet fra. 

  • 7

    Anretning

    Anret kyllingen med løgsaucen med citron, asparges og kartofler ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Kylling med løgsauce med citron og grønne asparges

Tip

Alternativ, udenfor sæson, til asparges: broccoli.

Opskriften er udviklet af