Kylling med grønne asparges og agurkesalat

Kylling med grønne asparges og agurkesalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 533 kcal
  • Fedtenergi 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Fjern evt. indmadsrester fra kyllingen, dup den tør og krydr med salt og peber. Stil kyllingen i ovnen i en time. 

  • 2

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 3

    Varm bouillonen op. Ryst mælk med mel og jævn saucen. Lad den simre i 5 minutter. Giv den lidt kulør og smag den til med salt og peber. 

  • 4

    Knæk asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Skær rodenden til. Kom dem i en gryde, giv dem et dryp olie og et drys salt. Hæld kogende vand over og kog dem i et minut. Hæld vandet fra. Dræn agurkesalaten. 

  • 5

    Anretning

    Skær kyllingen i portionsstykker, og anret med asparges, kartofler, sovs og agurkesalat.

  • {{recipeDoneText}} Kylling med grønne asparges og agurkesalat

Tip

Alternativ, udenfor sæson, til de grønne asparges: broccoli, grønne bønner eller fine ærter.

Opskriften er udviklet af