Kylling med druer og bønner
Vælg en kylling der har haft det godt. Det både smager bedre og giver god samvittighed.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tjek kyllingen for blodrester og overskydende fedt. Dup den tør med køkkenrulle.
  • 2 Hak løg og bladselleri, halvér druerne og vend druer, bladselleri, løg og eddike. Fyld ca. halvdelen i kyllingen.
  • 3 Gnid kyllingen med smør og salt, sæt den i et ovnfast fad, gerne på en rist og steg den ved 200 grader i en varm ovn. Den skal have ca. 1 time, eller til den er gennemstegt. Kom resten af druefyldet i fadet med kyllingen når den har stegt i ca. ½ time.
  • 4 Nip imens enderne af bønnerne, blanchér dem i kogende, saltet vand i 2-4 minutter, de må ikke være rå. Skyl dem i koldt vand.
  • 5 Rør en mens en dressing af løg, eddike og olivenolie. Vend de lune bønner med dressingen og smag til med salt og peber
  • 6 Servér straks kylling med fyld, bønner og gerne couscous eller kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med druer og bønner

Tip

Retten kan også laves med f.eks. kyllingebryster. Lav fyldet og læg det i et ovnfastfad. Brun kyllingebrysterne og læg dem ovenpå fyldet. Steg brysterne i 20-25 minutter i den varme ovn, til de er gennemstegte.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier