Kylling med citron, urter og kartofler

Energiinformation

  • Energi pr. person 4012 KJ
  • Energi pr. person 955 Kcal
  • Protein 34 %
  • Kulhydrat 18 %
  • Fedt 48 %

Sådan gør du

  • 1 Skær citronerne ud i grove stykker. Tag halvdelen af urterne og put dem i kyllingen og citronerne til sidst. Pensl kyllingen med olie og krydr med salt og peber.
  • 2 Sæt kyllingen på grillen ved indirekte varme og læg låget på. Steg kyllingen i ca. 75-90 min. Pensl et par gange undervejs. Pres de bagte citroner over kyllingen, når der er ca. 10-20 min tilbage af stegetiden. Kom resten af urterne ned på kullene de sidste 10 min. for at give kyllingen lidt ekstra røg.
  • 3 Skær kartoflerne ud i små ens stykker. Læg dem ud på et stort stykke sølvpapir og ovenpå det, et bagepapir. Kom kartoflerne ud over.
  • 4 Krydr med olie, salt, peber og frisk hakket timian. Fold kanterne op og kom sølvpapir over, så det bliver til en lille pakke. Kom eventuelt et lage sølvpapir rundt om det hele til sidst.
  • 5 Læg pakken på grillristen og bag den i ca. 1 time, indtil kartoflerne er bløde.  
  • 6 Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Kylling med citron, urter og kartofler

Tip

asddw

Opskriften er udviklet af