Kylling med cashewnødder

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingekødet ud i små stykker.
  • 2 Hak hvidløg og skær forårsløg i 2 cm store skrå stykker og chilien i tynde ringe.
  • 3 Rør tomatpuré sammen med ingefær, allehånde og rørsukker.
  • 4 Opvarm en wok og slyng olien rundt.
  • 5 Lynsteg kyllingestykkerne ad to omgange til de er møre og lysebrune.
  • 6 Læg dem på fedtsugende papir.
  • 7 Kom evt. lidt ekstra olie i wokken og steg hvidløg, forårsløg, chili og nødder i 2 minutter.
  • 8 Kom kød og tomatpuré i.
  • 9 Kog igennem under omrøring.
  • 10 Smag til med fiskesauce.
  • 11 Tilbehør: Ris, agurkesalat samt jordnøddesauce.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med cashewnødder

Opskriften er udviklet af