Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i mindre stykker.
  • 2 Pil løgene og skræl ingefæren.
  • 3 Skær løgene i både, hvidløg i tynde skiver og ingefær i tråde.
  • 4 Hak chilien og del ananastingene i mindre stykker.
  • 5 Bland ingredienserne til karryen sammen.Varm en wok op over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 6 Lynsteg kødet ad to gange i 3 minutter eller til det er gennemstegt.
  • 7 Læg det på fedtsugende papir.
  • 8 Varm på ny wokken op og slyng på ny en portion olie rundt.
  • 9 Lynsteg karry, løg, hvidløg, ingefær, chili og cashewnødder i 2 minutter.
  • 10 Tilsæt kød, ananasringe, ananasjuice og limesaft.
  • 11 Varm det igennem.Smag til med salt. Tilbehør: Safranris.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med ananas

Opskriften er udviklet af