Kylling med æblecider, koriander, æbler og rosenkål

Energiinformation

  • Energi 2265 kJ
  • Energi 539 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrat 25 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Blend hvidløg med koriander, spidskommen og smør og smag til med salt og peber. 

  • 2

    Skær kyllingen ud i passende stykker og læg på en bradepande med bagepapir. Smør den godt ind i koriandersmøret. Steg kylling i forvarmet ovn på 185° i ca. 50 minutter, indtil den er gylden og mør. 

  • 3

    Rens rosenkål, skær dem i halve, skær æble og rødløg i grove både. Brun rosenkål, æbler og løg af i olie i ca. 3 minutter, tilsæt æblecider og sukker og lad det simre i 15 minutter, indtil rosenkålen er mør. Smag til med salt og peber. 

  • 4

    Anretning

    Skær kyllingen ud i passende stykker og anret med rosenkål og hakket koriander, server med brød.

  • {{recipeDoneText}} Kylling med æblecider, koriander, æbler og rosenkål

Tip

Kan fint laves med nakkesteg i stedet for kylling.

Opskriften er udviklet af