Kylling i limesauce

Sådan gør du

  • 1 Del kyllingen i 8 stykker.
  • 2 Flæk chilien og skrab frøene ud.
  • 3 Skræl galangaen og skær den i tråde.
  • 4 Fjern evt. de yderste blade på citrongræsset og snit stilkene i tynde ringe.
  • 5 Pil løgene.
  • 6 Purér tomat, salt, chili, løg og hvidløg i en foodprocessor.
  • 7 Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 8 Steg og vend kyllingestykkerne ad to omgange i ca. 5 minutter.
  • 9 Læg dem på fedtsugende papir.
  • 10 Kom alle kyllingestykkerne tilbage i wokken.Tilsæt bouillon, galanga, citrongræs, puré, limesaft, sukker og jævning.
  • 11 Småkog retten under woklåg i 30 minutter eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (tilsæt evt. lidt vand undervejs). Tilbehør: Ris og thai-tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i limesauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier