Kylling i kål og marsala med gnocchi i timiansmør

Sæt gryden på bordet. Tallerkenerne må gerne være dybe. Og husk brød til den gode sky.

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen ud i 6-8 stykker
  • 2 Krydr med salt og peber
  • 3 Brun kyllingen på begge sider i olie i en gryde - Tag op
  • 4 Skær løgene i både og kom i gryden, svits. Skær kålbladene over en gang eller to
  • 5 Kom i gryden og vend rundt.Læg kyllingen over grøntsagerne
  • 6 Drys rosmarin over, hæld marsala og 2 dl vand i gryden og kog op
  • 7 Læg låg på og lad kyllingen simre under låg i ca. 35 minutter
  • 8 Tilbered gnocci efter anvisning på emballagen
  • 9 Afdryp og vend med en klat smør og timian
  • 10 Server retten direkte fra gryden med gnocci og brød
  • {{recipeDoneText}} Kylling i kål og marsala med gnocchi i timiansmør

Opskriften er udviklet af