Den milde flødesauce krydrer vi med lidt sennep og bouillon, så passer den perfekt til det saftige, lyse kyllingekød. En nem ret, som de fleste kan lide. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand over til pastaen.
  • 2 Skær kylling i helt tynde strimler.
  • 3 Svits i olie på en pande, uden at kødet tager farve.
  • 4 Kom fløde, vand, bouillonterning og sennep herpå og lad simre i fem minutter.
  • 5 Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • 6 Skær broccolien i små stykker og kom i en gryde. Dæk med vand og kom lidt salt heri.
  • 7 Lad koge al dente i cirka fire minutter.
  • 8 Kog pastaen efter anvisning.
  • 9 Server pasta med kylling, sauce og broccoli.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i flødesauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier