Det stegte kyllingekød vendes i den lækreste sennep-honning-cognac marinade og får både skarphed og sødme. Couscous eller bulgur smager skønt hertil. Men det gør nudler eller lune naanbrød forresten også.

Sådan gør du

  • 1

    Pil kødet af den stegte kylling og del i mundrette stykker. Om den skal beholde skindet på eller ej, er en smagssag.

    Bland honning, sennep, cognac, æblecidervineddike og olie sammen i en skål og vend kyllingekødet heri. (Marinaden kan man også lave dagen før og opbevare i køleskab).

    Varm din største stegepande godt op og steg kyllingestykkerne, til de har fået godt med farve.

    Servér kyllingen med salat vendt med snittet agurk og det tilbehør, du nu bedst kan lide. Brug olien fra panden som dressing til salaten.

  • {{recipeDoneText}} Kylling dagen derpå

Opskriften er udviklet af