Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2806 kJ
  • Energi 668 kcal
  • Protein 50 g
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrat 25 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Brun kyllingen godt af i olivenolie i en stor gryde og krydr godt med salt og peber. 
  • 2 Skræl skallen af citron med en tyndskræller i tynde flager, uden af få for meget af det hvide med. Pil hvidløget i fed og pluk bladene af timian. Kom det hele ned i gryden til kødet og lad det stege med i 2 minutter. 
  • 3 Hæld mælk i gryden og lad det simre under låg i 1 time. Husk at vende kyllingen et par gange og rør i grydens bund, så det ikke sætter sig. 
  • 4 Rengør rodfrugter, skær dem groft og kom dem med i gryden de sidste 30 minutter og lad det simre videre uden låg. Smag til med salt og peber.
  • 5

    Anretning

    Skær kyllingen i mindre stykker og anret det på en tallerken med braiseringsvæsken og fyld.
  • {{recipeDoneText}} Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Tip

Retten kan også laves med svine- og kalvekød.

Opskriften er udviklet af