Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2806 kJ
  • Energi 668 kcal
  • Protein 50 g
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrat 25 g
  • Kostfibre 8 g
  • 1

    Beskrivelse

    Brun kyllingen godt af i olivenolie i en stor gryde og krydr godt med salt og peber. 

  • 2

    Skræl skallen af citron med en tyndskræller i tynde flager, uden af få for meget af det hvide med. Pil hvidløget i fed og pluk bladene af timian. Kom det hele ned i gryden til kødet og lad det stege med i 2 minutter. 

  • 3

    Hæld mælk i gryden og lad det simre under låg i 1 time. Husk at vende kyllingen et par gange og rør i grydens bund, så det ikke sætter sig. 

  • 4

    Rengør rodfrugter, skær dem groft og kom dem med i gryden de sidste 30 minutter og lad det simre videre uden låg. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Anretning

    Skær kyllingen i mindre stykker og anret det på en tallerken med braiseringsvæsken og fyld.

  • Så er det spisetid! Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri

Tip

Retten kan også laves med svine- og kalvekød.

Opskriften er udviklet af