Kylling a la orange med lun salat af haricots verts og appelsin

Sådan gør du

  • 1 Kog appelsinjuice, honning og timian op i en lille gryde til det tykner lidt.
  • 2 Kyllingen gnides med salt.
  • 3 Læg kyllingen i en bradepande eller ovnfast fad og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° ca. 40 min.
  • 4 Overhæld kyllingen med lagen og steg den yderligere 15 min. eller til den er helt gennemstegt (centrumtemp. 75°).
  • 5 Overhæld gerne kyllingen med stegeskyen jævnligt under stegningen.
  • 6 Lad den hvile ca. 20 min. inden den skæres for.
  • 7 Kog vilde ris i rigeligt let saltet vand ca. 40 min. eller til de er møre.
  • 8 Nip enderne af bønnerne og blancher dem i et par minutter i let saltet vand.
  • 9 Skær skrællen og det hvide af appelsinerne og skær dem i tern.
  • 10 Undgå det midterste hvide og kernerne.
  • 11 Pisk en dressing sammen af olivenolie, eddike, salt og peber.
  • 12 Vend de lune bønner med dressing, appelsintern og spinatblade.
  • {{recipeDoneText}} Kylling a la orange med lun salat af haricots verts og appelsin

Opskriften er udviklet af