Kullermedaljoner i appelsinsauce

Sådan gør du

  • 1 Rist pinjekerner på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  • 2 Skær kullerfileten i 2-3 cm tykke skiver, vend dem på højkant, og bank dem evt. let med hånden.
  • 3 Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  • 4 Hæld olien på en slip let-pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min., og krydr med salt.
  • 5 Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  • 6 Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med ekstra salt.
  • 7 Hæld saucen over fisken.
  • 8 Servér straks med kogte kartofler og godt brød eller pasta og dampede grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Kullermedaljoner i appelsinsauce

Tip

I stedet for kuller kan du anvende sej, torsk, havkat, kulmule, brosme, havtaske, victoriabars eller lange.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier