Krydret svinemørbrad og kartoffelsalat med fennikel og æble

Krydret svinemørbrad og kartoffelsalat med fennikel og æble

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Svinemørbrad

    Fjern sener og hinder fra svinemørbraderne.
  • 2 Krydr mørbraderne med salt og peber.
  • 3 Pil og pres hvidløg.
  • 4 Skyl og hak rosmarin.
  • 5 Rør presset hvidløg, rosmarin og olivenolie sammen.
  • 6 Pensl mørbraderne med krydderolien.
  • 7 Steg mørbraderne på en (grill)pande i ca. 20 minutter.
  • 8

    Kartoffelsalat med fennikel og æble

    Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 9 Rens og snit fennikel fint, evt. på et mandolinjern. 
  • 10 Hak dild. 
  • 11 Skyl og skær æbler i tynde både. 
  • 12 Bland kartofler, fennikel, dild og æble i en skål. 
  • 13 Rør sennep sammen med æbleeddike, og tilsæt olien lidt efter lidt. Krydr med salt og peber. 
  • 14 Hæld dressingen over kartoffelsalaten. 
  • 15 Servér sammen med krydret svinemørbrad i skiver.
  • {{recipeDoneText}} Krydret svinemørbrad og kartoffelsalat med fennikel og æble

Opskriften er udviklet af