Krydret skinkemignon

Sådan gør du

  • 1 Kødet: bland alle ingredienserne til krydderblandingen på en tallerken.
  • 2 Vend mignonerne i krydderblandingen.
  • 3 Læg dem i en plastpose og lad dem trække mindst 30 minutter - gerne 1 døgn - i køleskabet.
  • 4 Vend posen af og til. Bring 4 dl vand i kog i en stor gryde og læg kødet i.
  • 5 Kog kødet ved svag varme i ca. 20 minutter.
  • 6 Vend det efter 10 minutter.
  • 7 Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader, når kødet tages op.
  • 8 Pak kødet i stanniol til maden er klar.
  • 9 Kødet skæres i tynde skiver.Grøntsager: skær skrællede kartofler i store klumper.
  • 10 Halvér gulerødderne på skrå og skær aspargesstilkene i 3-4 stykker.
  • 11 Nip sukkerærterne.
  • 12 Bring suppen fra kødet i kog og kog grøntsagerne heri.
  • 13 Kog først kartofler og gulerødder i 5 minutter.
  • 14 Tilsæt asparges og kog dem i 3 minutter.
  • 15 Tilsæt sukkerærter og kog yderligere i 2 minutter.
  • 16 Tag grøntsagerne op med en hulske og hold dem varme.
  • 17 Gem suppen til saucen.
  • 18 Pynt med kørvel ved servering.
  • 19 Sauce: rør creme fraiche og majsstivelse sammen.
  • 20 Bring suppen i kog, pisk creme fraicheblandingen i og lad saucen koge igennem.
  • 21 Smag til med salt.
  • {{recipeDoneText}} Krydret skinkemignon

Opskriften er udviklet af