Krydret roastbeef m/melon og agurkesalat

Sådan gør du

  • 1 Roastbeefen drysses med salt og peber og lægges i en lille bradepande og brunes i ovnen ved 225°C i 15 min. Steges videre ved 160°C i ca. 25 min. Krydderierne røres sammen og pensles/hældes over kødet, der steger videre i 5-8 min.
  • 2 Kødets centrumtemperatur skal være 50-55°C. Kødet tages ud og hviler 15 min., før det skæres i tynde skiver, og skyen hældes over.
  • 3 Melonkødet skæres i tynde skiver, og agurken høvles i lange bånd.
  • 4 Melon og agurk blandes sammen med nippet salat, og solsikkekerner drysses over. Yoghurten serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Krydret roastbeef m/melon og agurkesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier